Mijn Diensten

Ik bied je graag mijn diensten aan.

Ik adviseer architecten, woningcorporaties, bouwondernemingen, vastgoedontwikkelaars, (industriële)bedrijven, agro-industrie en individuele consumenten over de toepassingsmogelijkheden van zonnewarmte voor warm water, ruimte verwarming en -koeling.

Ik voer haalbaarheidsstudies uit en stel een kostenschatting op met de daarbij behorende besparingen.

Ik adviseer over de verschillende typen zonneboilers en zonnecollectoren, die gebruikt kunnen worden en geef de voor- en nadelen ervan aan. Ik heb speciale adviseurs, die ter plaatse in het bedrijf, op kantoor, bij het bouw- of renovatieproject de situatie opnemen of bij je thuis.

Ik ontwerp zonnewarmte installaties met behulp van geavanceerde computer simulatie software. Dit kan voor een simpel systeem met een zonnecollector en een zonneboiler maar ook voor complexe systemen waarbij zonnewarmte wordt gecombineerd met warmtepompen, bodemopslag en ad-/absorptie koeling in uiteenlopende gebouwen en industriële processen.

Ik heb zorgvuldig geselecteerde vakmensen in dienst, die de installatie zorgvuldig voor je aanleggen. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Netjes, snel en zonder dat je er last van hebt. Met de zonnewarmte installatie vervangen we, als het nodig is meteen je oude CV installatie, of passen deze aan. Voor complexere activiteiten zoals bodemopslag werken we samen met gespecialiseerde partners.

Als je een nieuwe installatie hebt wil je ook graag weten hoe hij presteert en of hij aan de verwachtingen voldoet. Je wilt dat graag kunnen laten zien aan je zakenrelaties, kennissen, vrienden en familie. Ik zorg er voor dat je de prestaties van je zonnecollector en zonneboiler op de computer kunt volgen. In mooie overzichtelijke grafieken wordt getoond hoeveel zonnewarmte je benut, hoeveel je bespaart op fossiele brandstof en wat de reductie is in CO2.

Ik zorg ervoor dat jouw zonnecollectoren en zonneboiler niet alleen goed werken na oplevering maar door goed onderhoud ook de vele jaren daarna. Ik kan het onderhoud uitvoeren van je hele installatie inclusief CV ketel, boiler etc.

Ik monitor je installatie zodat ik snel kan ingrijpen als er iets niet goed werkt. Zo hoef je niets van de zonnewarmte te missen. Op basis van je geregistreerde verbruik en de werking van de installatie kan ik jouw installatie verder optimaliseren. Ook kun je de prestaties van jouw installatie vergelijken met die van anderen, die ik monitor.

Ik maak het je gemakkelijk. Ik zoek voor je uit voor welke subsidies je in aanmerking komt en regel het voor jou. Mocht je niet zelf in de nieuwe installatie willen of kunnen investeren dan kunnen we voor jou een passende financiering regelen.