Mijn droom

Ik droom van een wereld waarin mensen alleen nog maar duurzame energiebronnen gebruiken. Waar zonne-energie de meest belangrijke energiebron is. Omdat de zon overal op aarde aanwezig is en een onuitputtelijke energie- en warmtebron is. Een bron, die bovendien schoon is, die geen schadelijke uitstoot kent, die gratis is en van iedereen. Benutting van zonne-energie is de weg te gaan, omdat die weg geen beperkingen oplegt aan het gebruik. Comfort en duurzaamheid gaan bij zonnewarmte hand in hand.

Ik wil een belangrijke bijdrage leveren aan duurzame energievoorziening in Nederland door iedereen te overtuigen van het gemak en de noodzaak van het gebruik van zonnewarmte. Mensen te laten inzien hoe logisch en comfortabel het gebruik van zonnewarmte is. En de toepassing van zonnewarmte en zonnekoeling voor iedereen mogelijk te maken.

Ik wil dé marktleider in Nederland zijn en erkend worden als fenomeen. Het bedrijf dat door de andere aanpak van bewustmaking, Nederland de weg heeft gewezen hoe belangrijk en hoe gemakkelijk het gebruik van zonnewarmte is.

Ik geloof dat zonnewarmte voor iedereen uiteindelijk de beste oplossing is.  Niet alleen voor jou op dit moment, maar voor ons allemaal ook in de toekomst. De toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. De toekomst van onze planeet. Mijn ambitie gaat ver. Mijn enthousiasme is groot.

Mijn droom is dat uiteindelijk elk gebouw een zonnewarmtesysteem zal hebben.