Mijn partners

Mijn ambities reiken ver. Om deze te realiseren werk ik samen met zorgvuldig geselecteerde partners die mijn visie onderschrijven. 

GreenLoans financiert groeninvesteringen van particulieren. Daarbij draagt GreenLoans bij aan een duurzame maatschappij en energiebesparing in het bijzonder.

Nudge is een organisatie die een duurzame samenleving sneller dichterbij wil brengen op een economisch verantwoorde manier. Om consumenten-initiatieven te versnellen zoeken wij de samenwerking met onderwijs, wetenschap, overheid en het bedrijfsleven. En voor duurzame initiatieven vanuit overheden of ondernemers zoeken we consumenten die deze producten of diensten een kans willen geven.

Met circa 180 vestigingen verspreid over heel Nederland is De Hypotheekshop dé belangrijkste keten op het gebied van kwalitatief hoogwaardig hypotheekadvies. De Hypotheekshop is niet gebonden aan welke geldverstrekker dan ook.

Solesta is een Nederlands zonne-energiebedrijf. Het bedrijf produceert het geoctrooieerde Blackline-systeem, een innovatief flexibel concept voor de opwekking van zonnewarmte en -stroom. Het systeem is handig te installeren, duurzaam en compact en daardoor zeer geschikt voor bestaande woningen. Hiernaast werkt Solesta aan nieuwe toepassingen op het gebied van zonne-energie.