Wat ik doe

Ik ontwerp, lever, installeer, onderhoud en monitor complete systemen van zonneboilers en zonnecollectoren om mee te verwarmen en te koelen.
Ik lever maatwerk. Advies op maat, systemen op maat.

Ik lever zonnewarmte systemen met gebruikmaking van de laatste stand der techniek. Hoge kwaliteit en een hoog rendement. Systemen die niet alleen gebruik maken van zonnecollectoren maar ook gecombineerd zijn met warmtepompen, bodemopslag, en distributie naar meerdere verbruikers. En het klinkt vreemd, maar met mijn warmte zorg ik ook voor koeling. Duurzaam! Ik ben overal actief waar warmte en koude een rol spelen.

Ik zorg dat bij jou thuis, op kantoor, in het hotel of in de productiehal altijd een aangename temperatuur heerst. Dat er ruim voldoende warm water is om lekker lang te douchen, te genieten. Ik zorg voor warme baden in wellness centra en zwembaden of voor heet water voor de was en de vaatwasser, voor in de spoelkeuken van het hotel en voor het productieproces van de  fabriek. Ik ben dé zonnewarmte specialist van Nederland

Ik lever verschillende typen systemen voor verschillende situaties. Ik selecteer voor mijn systemen de beste componenten die verkrijgbaar zijn. Jij hoeft je er niet in te verdiepen. Dat doe ik voor je. Maar als je er meer over wilt weten dan kun je kijken bij mijn zonnecollectoren en zonneboilers

We zorgen ook voor een uitgebreide monitoring van het systeem, zodat je kunt zien hoe effectief een zonnewarmtesysteem is en dat het ook bij bewolkt weer of wanneer het erg koud is, nog steeds warmte produceert. Je kunt zien wat je vandaag, deze week of deze maand hebt bijgedragen aan een duurzame opwekking van je warmte.

Wil je meer weten, maak een afspraak met een van onze adviseurs:

Bel 088-4523607 (088-ikbenra)
Of klik hier en vul uw gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.