Huiseigenaar

Je denkt misschien... zonnewarmte, is dat wel iets voor mij? Je huis is één van de grootste investeringen die je doet. En het energieverbruik wordt een steeds belangrijker element in de waarde van je huis. Misschien wil je je energiekosten op termijn wel verlagen, misschien wil je ook het prettige gevoel krijgen dat je een concrete bijdrage levert aan een duurzame toekomst. Zonder dat het je een cent extra hoeft te kosten.

Zonnewarmte werkt het hele jaar door en kan ook bij jou een belangrijke bijdrage leveren aan de energie die je gebruikt. Een bijdrage die schoon is, een bijdrage die duurzaam is en een bijdrage die je jaarlijks ook nog een flinke besparing oplevert, kijk maar in mijn rekenmodule. Wat houdt je nog tegen?

Maar je denkt misschien, zo'n systeem hoe moet dat dan? Wat komt er bij kijken? Past het wel in mijn huis? En welk systeem is dan het meest geschikt? En hoe kan ik het dan combineren met mijn bestaande CV? Allemaal vragen waar mijn adviseurs graag een antwoord op geven. Nodig ze uit, maak een vrijblijvende afspraak.